Zielscoaching

Zielscoaching is een pure vorm van coaching die gaat van ziel naar ziel. Juist in de huidige individualistische maatschappij is een zielscontact datgene wat we vaak zoeken. Zielscoaching biedt jou hiervoor de richting en verdieping. Deze vorm van coachen geeft je een helder zicht op waarin je vastloopt in de diverse levensgebieden en wat je nodig hebt om meer te leven vanuit je hart en gevoel.

Herken je vragen als deze: wat wil ik, waar word ik gelukkig van? Is dit alles of kan ik meer uit mezelf halen? Hoe blijf ik bij mijzelf en kan ik leven vanuit mijn hart? Zomaar wat vragen waar je mee rond kunt lopen. Vragen die gaan over wie jij in essentie bent. De antwoorden kunnen onbereikbaar lijken. Ik begeleid je om inzicht te krijgen in waar jij gelukkig van wordt en helpt je een verandering te realiseren. Dat begint vaak met bewustwording, acceptatie en ontspanning.

Voor wie is zielscoaching bedoeld
Wat ik vraag van jou is de bereidheid om je te openen en om alles wat in jou leeft, toe te laten. Of het nu om jouw innerlijke kind gaat, angst of onzekerheid die je beperken, problemen in je relatie of op je werk, het niet thuis voelen bij jezelf of in deze wereld, het maakt niet uit. Je bent van harte welkom! Je hebt de intentie om geholpen te worden, de confrontatie met jezelf aan te gaan en om je leven vanuit een andere invalshoek te bekijken zodat we samen inzicht krijgen in jouw (on)bewust niveau.

Zielscoaching is het begeleiden van mensen die hun eigen hart en levenspad willen volgen. Het is de meest prachtige vorm van thuiskomen in jezelf, levend vanuit hart en gevoel. Met gemiddeld drie tot vijf sessies leef je meer geïnspireerd en passievol!

Zielscoaching is de dé sleutel tot puur innerlijk geluk!

Chat openen
Welkom! Je kunt via WhatsApp een afspraak met mij maken of een vraag stellen. Graag tot ziens. Warme groet Marjanne.