Zielscoaching

Zielscoaching is een pure vorm van coaching die gaat van ziel naar ziel. Het is een gesprek van hart tot hart. Zielscoaching is de meeste mooie vorm van praten. Je hoeft geen intakelijsten in te vullen of wat dan ook. Nee, je komt zoals jij bent met jouw verhaal om écht met iemand te praten over dat wat jouw dwars zit. Hoe mooi is dat? Dat iemand er volledig voor jou is om te luisteren, iemand die alle tijd neemt om jouw verhaal aan te horen. Ik ben iemand die leeft kent van de mooiste kant, maar ook van de diepste kant. Jouw verhaal is welkom bij mij, ik ben er voor je, wat het ook is. In zielscoaching & healing maak ik contact met je lichaam, je hart & je ziel. Daar waar jouw bron van energie en alle antwoorden liggen opgeslagen. 

Loop je ergens vast in je leven, of zoek om raad in wat dan ook? Of … wil je graag met iemand praten of iets wat gevoelig ligt. Is de oorzaak van jouw probleem je gevoeligheid, onzekerheid of heb je last van je eigen denken? Dan kan ik je met zielscoaching begeleiden. Met warme en positieve aandacht krijg je de sleutel tot jouw ziel aangereikt. We gaan terug naar wat jou gezond en gelukkig maakt en helen oude blokkades uit dit leven en uit vorige levens. We gaan bekijken wat jou in het nu belemmert en door praten zorgen we er samen voor dat de belemmering niks meer is dan een opstapje naar een bewuster leven. Je gaat je eigen essentie ervaren: wie jij bent en wie je niet bent, je beperkingen en talenten. Je gaat met nieuwe innerlijke kracht jezelf en jouw leven vormgeven. Je leert hoe je gedachtes werken en wat ze te zeggen hebben en je leert hoe je kunt luisteren naar je intuïtie.

Zielscoaching

Wat zielscoaching voor jou kan betekenen

Je bent gevoelig dat weet je, je loopt erin vast en daardoor ben je moe en soms heb je dat je het even niet meer ziet zitten. Je hebt het gevoel dat mensen je niet begrijpen of niet willen zien zoals jij “ziet” of dat ze niet willen voelen hoe jij het “voelt”. Je ziet en voelt meer dan andere mensen, maar je weet niet hoe je ermee om kunt gaan, omdat je niet weet wie jij bent daarin. Ik kan je daarin gerichte begeleiding en coaching bieden, zodat we samen gaan kijken hoe je je gave en hooggevoeligheid kunt ontwikkelen en in je leefomgeving kunt toepassen. We gaan kijken wat jij nodig hebt om weer jezelf te worden.

Zielscoaching – een portret van de binnenkant

We uiten ons als mensen via (non) verbale communicatie en proberen veelal via ons denken antwoorden te vinden op vragen die ons bezighouden in het dagelijks leven. Het is de mentale zoektocht naar oplossingen en we zoeken verklaringen voor zaken die ons overkomen of ons ongemak geven. Door blokkades op te sporen in je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam krijg je inzicht waardoor jouw (levens)energie niet goed stroomt. Door hier liefdevolle aandacht en ruimte aan te geven, kunnen deze blokkades transformeren en kan je vrijer, lichter en liefdevoller door het leven gaan.

Soms heb je fysieke klachten of kom je met denken en piekeren niet tot antwoorden, laat staan tot handelen. Of het lukt het niet om een situatie om te buigen die je niet prettig vindt. Of als het niet lukt om jouw ongemak of probleem op te lossen en praten lukt niet of helpt niet, dan kan zielscoaching je hierbij ondersteunen. Je wil innerlijk groeien, je traumatische ervaringen uit het verleden te boven komen en vrij zijn om te leven, zonder innerlijke belemmeringen of blokkades. Dat is waar ik je bij help. Samen met mij als zielscoach ga je via je onderbewustzijn op reis. Je wordt begeleid om een kijkje te nemen in jouw innerlijke landschap. Daarbij zijn de contouren van jouw ziel soms voelbaar of zichtbaar en het is mogelijk een stap verder te gaan en nog dichterbij te komen. Als zielscoach begeleid ik jou hierbij op een manier die zorgt dat je op een veilige manier toegang krijgt tot jouw ziel. Zingevingsvragen zullen aan de oppervlakte komen waar je in het dagelijks leven niet (eenvoudig) bij kunt.

In jouw innerlijke landschap vind je verborgen schatten, kwaliteiten, verlangens, hoop, warmte en ook een stuk traumaenergie wat nog vast zit. Het is een plek die vaak onbekend is en door middel van ons onderbewustzijn benaderd kan en mag worden. Jezelf toelaten in de kern van je ziel geeft inzicht in het hetgeen jouw zielsbestemming hier is en welke lessen je mag leren in dit leven.

Zielscoaching is een pure vorm van coachen van ziel tot ziel.

Jouw ziel heeft alle informatie en weet wat nodig is voor jou op elk moment. Je ziel is wie je bent. We kunnen ons er helaas niet altijd mee verbinden of bewust van zijn. Er zit vaak een soort ruis op de lijn. Dit kan vele oorzaken hebben. Wat echt nodig is voor jouw ziel is niet altijd wat het ego, je persoonlijkheid het fijnst vindt. Het kan eng zijn, omdat het bijvoorbeeld gaat om je grootste angsten onder ogen te zien en daar wat mee te doen. We willen daar het liefste bij weg, we willen die angst vaak niet voelen en onder ogen komen. Maar wat zou er gebeuren als je het wel zou doen? Er is niets te verliezen, alleen maar te winnen. Het aankijken en omarmen van je angst en in de liefde die je bent laten oplossen is één van de grootste cadeaus die je jezelf kan geven. Het geeft ruimte, vrede, rust, levensgeluk en vooral het gevoel van meer thuis komen in jezelf, met jezelf. De verbinding met wie je bent, jouw pure liefde, licht en goddelijkheid zal je steeds meer gaan ervaren.

Dit is wat een zielscoaching jou kan brengen. Sommige mensen die bij mij komen noemen het ook wel het helen, terughalen van onderdrukte, gekwetste of getraumatiseerde delen van jouw wezen. Wat ik doe is vooral luisteren, luisteren naar jouw ziel, voelen en afstemmen en de ruimte creëren voor datgene wat gezien, gevoeld en geheeld wil worden. En je naar de kern brengen van datgene wat bewust en geheeld wil worden. Zielscoaching is helen op het allerdiepste niveau.

Praten met Marjanne is een gezellig samengesprek aan de keukentafel

Het keukentafelgesprek is een gesprek van mens tot mens. Heb je het even moeilijk, voel je je alleen of wil je je verhaal kwijt? Soms is het lastig om iemand te vinden in je omgeving die écht naar je luistert of waarmee je kan praten. Praten met Marjanne is is een open en vertrouwelijk samengesprek aan de keukentafel voor iedereen die zijn of haar levensverhaal wil delen. Wat er ook speelt in je leven wat niet lekker loopt, ik ben er voor je. Een gesprek met mij kun je zien als een open deur naar je hart en ziel. 

Als dame van 60+ kan ik zeggen dat ik beschik over een brede & ruime levenservaring met daarbij gezonde portie kennis aan coaching. Al jaren staat mijn huiskamer open voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek of zomaar het hart wil luchten. Van een gewone babbel tot een diepgaand gesprek, ik ben er voor jou. Voel je dan ook vrij om alle levensgebieden komen aan bod te laten komen; levensvragen, kinderen en opvoedingen, relatie hart- en zielskwesties. 

Hoeveel gesprekken je met mij wilt, bepaal jezelf. Zelfs één gesprek biedt ruimte en praktische tips om dingen anders aan te pakken. Het kan ook een eerste stap zijn naar een meer ontspannen en gelukkiger leven. Ik hanteer een gespreksduur van anderhalf uur. Uiteraard ben je niet strikt gebonden aan deze tijd. Langer samen praten kan altijd, alleen vraag ik je om dit vooraf aan te geven. 

Als je een gesprek met mij wilt dan kan vaak binnen twee weken, zowel overdag als in de avonduren. Je kunt een gesprek aanvragen door mij een e-mail te sturen met daarin je persoonsgegevens, gewenste datum en tijd en natuurlijk waarover je met mij een gesprek wilt aangaan. Ik zal zorgen dat er verse koffie of thee voor je klaar staat. Voel je welkom …

Warme groet Marjanne.

Praten met Marjanne

Chat openen
Waarover wil jij met mij praten?
Wat kan ik voor jou doen?
Samen praten is samen delen en helen met Marjanne. Over jezelf praten is het liefdevolste geschenk wat je jezelf kunt geven. Geef jezelf dat cadeau en ontdek wat die liefde met jou doet.