Marjanne Schaafsma

Wie ben ik

Voordat ik mijn werkwijze toelicht wil ik je graag eerst vertellen wie ik ben. Mijn naam is Marjanne Schaafsma en ik sta actief en positief midden in het leven. Mijn interesse ligt bij alles wat met spiritualiteit en liefdevol leven te maken heeft.

Marjanne Schaafsma
Mijn mediumschap is onbewust begonnen. Al lang wist ik veel dingen voordat ze zich aandienden. Gedurende mijn jeugd werd ik door anderen anders ervaren en zo beleefde ik dat zelf ook. Als mensen bijvoorbeeld mij iets vertelden, ‘hoorde’ en zag ik vaak wat ‘anders’ en dat was destijds nog onwennig voor mij. Nu weet ik dat ik het diepe onderbewuste van mensen ervaar, voel en hoor. Mijn weg zoals die nu is, heeft flink wat ups en downs gehad. Maar vandaag de dag sta ik écht in mijn kracht! Met mijn geestelijke rijkdom en levenservaring kan ik voor veel mensen het verschil maken op vele levensterreinen.

Inmiddels ben ik al jaren actief als medium en zielscoach. Mijn ervaring en kracht ligt in het communiceren met het huidige leven (en vorige levens) maar zeker ook met mensen die zijn overleden. Vanuit mijn ervaring weet ik dat er veel mensen zijn met vragen op dit gebied. Wat ik doe is mensen hiermee verder helpen op hun levensweg. Ook ben ik een goede motivator en kan mensen weer helderheid en tips geven om de wereld weer positiever te gaan zien.

Chat openen
Welkom wat kan ik voor je doen?
Wat kan ik voor jou doen?
Samen praten is samen delen en helen.

Over jezelf praten is het liefdevolste geschenk wat je jezelf kunt geven. Geef jezelf dat cadeau en ontdek wat die liefde met jou doet.