Werkwijze praten met marjanne

Werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op een intuïtieve aanpak in combinatie met praktisch, logisch helder denken, horen én weten. Mijn methode is niet vanuit vooraf gestelde structuren of therapeutische boekmethodes. Mijn methode is die van jarenlange levenservaring, gave, kennis hiervan en de wetenschap hoe processen bij mensen werken en hoe deze zo effectief mogelijk in te zetten.

Uiteraard hou ik mij aan de beroepsethiek, hanteer ik volledige zwijgplicht en zal ik zeer discreet met mijn cliënten omgaan. Alle consulten zijn gebaseerd op respect, waardigheid, ruimte voor wat is en goede omgangsvormen.

Mijn werkwijze is puur mensgericht

Mijn werkwijze is dat ik uit ga van de individuele mens als één geheel: gedachten, emoties, het lichamelijk functioneren en de spirituele aspecten vormen samen de individuele mens en beïnvloeden elkaar dus. (dit wordt ook wel de holistische visie genoemd.) op deze wijze worden knelpunten, talenten en menselijke processen op een heldere wijze in beeld gebracht. Deze aanpak verschilt fundamenteel van coaching of andere vormen van psychische begeleiding. Mijn werkwijze maakt dat ik met een open mind de mens écht kan zien.

Tijdsduur werkwijze

Mijn consulten vinden plaats in een huiselijke setting en duren circa anderhalf tot twee uur. Deze sessie kan ook plaats vinden in je eigen vertrouwde thuissituatie, uiteraard worden hiervoor extra kosten berekend. Aan jou de voorkeur. De duur van het hele traject is mede afhankelijk van je persoonlijke vragen, problematiek, wensen en doelen. Uit de praktijk blijkt dat de meeste trajecten niet meer dan drie tot vijf gesprekken vragen. Soms kan echter één gesprek al voldoende helderheid bieden.

Chat openen
Welkom! Je kunt via WhatsApp een afspraak met mij maken of een vraag stellen. Graag tot ziens. Warme groet Marjanne.