Een medium is een persoon die als het ware een soort tussen persoon of doorgeef persoon is tussen jou en de astrale wereld. Zo kan een medium dus contact leggen met geesten, engelen, gidsen, beelden over iemand krijgen etc. Iemand die beschikt over het mediumschap is een mens met een heel bijzondere gave. Mediumschap is een zielsverrijking voor meer levensverdieping en geluk.

Mijn levensdoel als medium is om de spirituele wereld dichter bij de mensen te brengen. Om mensen bewust te maken van de mogelijkheden en de kansen die het leven hen biedt. Praten maakt je liefdevol bewust van hoe mooi het leven kan zijn.

Wat is een Medium nu precies?

De meeste mensen weten maar vaag wat dat is. Mediums hebben een verbindende rol tussen deze en de andere wereld. Mensen die van nature ervaren dat er een andere onstoffelijke wereld is komen overal voor. En overal tonen ze ons dat contact met die wereld mogelijk is. Een medium laat je ervaren dat we niet alleen stoffelijke wezens zijn, en dat ons leven niet ophoudt na de dood. Mediums laten ons dat telkens weer zien, maar al die bewijzen zijn zinloos voor wie niet open staat voor die bredere en diepere opvatting van het leven. Dus zet je hart en gevoelskanaal en je zult ontdekken hoe prachtig verrijkend het leven ook kan zijn.

We zijn hier niet voor niets, ons leven heeft zin en dat vermoeden van een geheim achter ons dagelijks leven is wat ons op de been houdt. Ook in tijden waarin alles zinloos lijkt. Mediums zijn mensen die helderziend zijn. Medium zijn ben je of niet. Het is gave die ten dienste staat van mensen die daarvoor open staan. Mediums kunnen met entiteiten en energieën uit andere dimensies, ook overledenen, communiceren. Een medium beschouwt het als zijn levensopdracht (roeping) om met de hulp van gene zijde mensen te helpen. Een roeping die ik met veel liefde uitoefen.

Hoe werkt mediumschap? 

Als medium verbind ik mij met bepaalde energieën. En via deze energieën krijg ik informatie door. Mijn mediumschap bestaat uit verschillende manieren van zielscoaching. Dat kan zijn helderziend, heldervoelend, helderruiken of helderhoren. Wat ik gebruik en hoe is afhankelijk van de vraag en van wat ik ontvang. Soms is het een helderziendheid van bepaalde beelden uit je verleden of heden. Of dat ik door emoties van jou helder kan voelen van wat er speelt. Wat ik ook vaak heb is dat ik influisteringen heb van engelen of energieën van gene zijde met een boodschap.

Een blik in mijn mediumschap

Zie mijn mediumschap als een kanaal, die informatie doorkrijgt om te vertalen naar een ontvanger. Dat kan informatie zijn over dierbare overledenen. “Oei, wat eng, spooky”, wordt er dan gezegd, of het gesprek valt dood omdat de persoon bang is dat ik meteen ook van alles zie wat er plaatsvindt in zijn of haar leven. Ik moet dan altijd uitleggen dat het zo niet werkt. Ik zou gek worden als dat constant zou plaatsvinden. Je maakt, als het ware, een afspraak met jezelf en met je “team” in de spirituele wereld dat je je “open” zet, als het van belang is of als je consulten geeft. Je maakt dan bewust contact om bij die informatie te kunnen komen. Ik moet mijn energie verhogen en de spirituele wereld moet de energie verlagen. Zo komen wij bij elkaar en kan ik de informatie beter oppakken. Daarna komt de vertaalslag. Het is niet zo dat ik kant en klare zinnen krijg die ik dan weer kan doorgeven. Het komt gevarieerd binnen. Soms in plaatjes of symbolen, dan weer via een woord, of dat ik iets plots weet of voel. Het is bij mij altijd wisselend.

De vertaalslag naar jou als cliënt is het belangrijkste. Dat wat ik binnenkrijg of weet zodanig kan vertalen dat makkelijk te begrijpen is voor jou. Dat vergt veel oefening, discipline en volharding. Het komt niet zomaar allemaal aanwaaien. Kijk maar eens naar een musicus, bijvoorbeeld Eric Clapton. Hij is ook niet zomaar van de een op de andere dag een bekendheid geworden. Hij heeft een enorm talent. Door veel en hard werken en een grote toewijding en discipline, had hij het zover geschopt. Bij mij is het een gave, maar wel een gave die ik onderhoud door studie en het blijven ontwikkelen van mijn persoonlijke groei.

Praten met Marjanne is een gezellig samengesprek aan de keukentafel

Als dame van 60+ kan ik zeggen dat ik beschik over een brede levenservaring en gezonde portie coaching kennis. Voel je dan ook vrij om alle levensgebieden komen aan bod te laten komen; levensvragen, kinderen en opvoedingen, relatie hart- en zielskwesties. Wat er ook speelt in je leven wat niet lekker loopt, ik ben er voor jou. Mijn gesprek met jou is de sleutel tot je hart en ziel.

Hoeveel gesprekken je met mij wilt bepaal jezelf. Zelfs één gesprek biedt ruimte en praktische tips om dingen anders aan te pakken en een eerste stap te zetten naar een meer ontspannen en gelukkiger leven. In de meeste gevallen kun je na één gesprek verder. Als het nodig is, dan kunnen er vervolggesprekken gepland worden. De gespreksduur is voor een uur of anderhalf uur, dit kun je vooraf aangeven.

Als je een gesprek met mij wilt dan kan meestal al binnen twee weken, zowel overdag als in de avonduren. Het enige wat je hoeft te doen is mij een e-mail te sturen met daarin je persoonsgegevens, gewenste datum en tijd en natuurlijk waarover je met mij een gesprek wilt aangaan. De koffie of thee staat voor je klaar.

Warme groet Marjanne.

Chat openen
Waarover wil jij met mij praten?
Wat kan ik voor jou doen?
Samen praten is samen delen en helen met Marjanne. Over jezelf praten is het liefdevolste geschenk wat je jezelf kunt geven. Geef jezelf dat cadeau en ontdek wat die liefde met jou doet.