Verhaal Marjanne

Verhaal Marjanne

Mijn verhaal, het ‘Verhaal van Marjanne’, begint in Zwartsluis, de plek waar ik ter wereld kwam. Mijn wiegje stond op een binnenvaartschip, want zowel mijn ouders als grootouders waren schippers. Als schipperskind bracht ik mijn schooltijd door in een schippersinternaat, waar ik van maandag tot vrijdag verbleef. Die tijd heeft me jong zelfstandigheid en het belang van eigen keuzes maken geleerd. Ik ontwikkelde er een sterk zelfbeeld en een flinke dosis zelfredzaamheid, een belangrijk onderdeel van mijn ‘Verhaal van Marjanne’.

Op het internaat was naast strikte regelmaat ook volop ruimte voor spelen, leren en lezen. Mijn liefde voor boeken, vooral geschiedenis, religie en spannende jeugdboeken voor meisjes, werd daar geboren. Lezen werd mijn passie, een ontsnapping uit het soms pijnlijke gemis van thuis – een centraal thema in het Verhaal van Marjanne.

Mijn verhaal als schippersvrouw

Rond mijn twintigste trouwde ik, natuurlijk, met een schippersjongen. Een geweldige man, met wie ik intens gelukkig was. Samen genoten we van de vrijheid van het varen door heel Europa. Dagelijks veranderde onze leefomgeving, wat het leven boeiend hield. We hebben 35 jaar gevaren, met ons gezin van vier kinderen. Terugkijkend was het een prachtige tijd vol avonturen, een belangrijk hoofdstuk in het Verhaal van Marjanne.

Ondanks het varen bleef ik me ontwikkelen op het gebied van persoonlijke groei, maatschappelijke kennis en de werking van de menselijke geest. In die tijd ontdekte ik ook mijn spirituele gaven. Ik kon een schip van honderdtwintig meter besturen, maar had ook oog voor mijn eigen ontwikkeling.

De tijd na het varen

Ongeveer 15 jaar geleden voelde ik de roeping om als medium te werken, geholpen door ‘gene zijde’. Medium zijn is een aangeboren gave. Dat verklaarde mijn leeshonger als kind en de herkenning die ik vond in spirituele en religieuze boeken. Mijn mediumschap begon onbewust. Al jong wist ik vaak dingen voordat ze gebeurden. Ik ervoer, voelde en ‘hoorde’ het diepe onderbewuste van mensen. Mijn levenspad kende flink wat ups en downs, maar nu sta ik volledig in mijn kracht. Met mijn geestelijke rijkdom en ervaring kan ik mensen helpen op verschillende levensgebieden.

Als levensgids, zielscoach en medium help ik mensen met vragen over dit leven en het hiernamaals. Ik bied motivatie, helderheid en praktische tips om het leven positiever te zien. Nu, rond mijn zeventigste, kan ik zeggen dat ik het leven en het hiernamaals ken. In dit leven loop je tegen van alles aan, maar door erover te praten, vind je altijd een oplossing. Het hiernamaals is voor velen een mysterie, maar niet voor mij. Heb je daar vragen over of angsten, praat dan met mij.

Dit is, in het kort, het ‘Verhaal van Marjanne’. Ik ben Marjanne, jouw levensgids, zielscoach en medium. Als je merkt dat je meer levensvragen hebt dan antwoorden, kom dan eens praten. Je zult ontdekken hoe krachtig het is om samen te delen en te helen.

Afspraakformulier

Wil je iets delen, iets nieuws ontdekken, of gewoon even samen zijn in een open gesprek? Dit formulier is jouw eerste stap naar een hart-tot-hart verbinding met mij. Een beginpunt van onze gezamenlijke reis waarin we delen, helen, en groeien. Ik ben hier om je te begeleiden en te ondersteunen, met alles wat op je hart ligt.

Of je nu een specifieke vraag hebt of simpelweg behoefte voelt om je hart te luchten, weet dat ik er voor jou ben. Vul dit formulier in en verwacht binnen 24 uur een reactie van mij. Samen plannen we dan een gesprek, dat vaak al binnen twee weken mogelijk is.

Bij mij vind je een veilige haven voor al je gedachten en gevoelens. In mijn gezellige keuken, met een warme kop thee of koffie, is er ruimte voor jouw verhaal. Ik luister naar je met heel mijn hart en ziel, als levensgids, zielscoach en medium. Voel je welkom, precies zoals je bent. Ik wacht vol liefde en geduld om je te ontmoeten en samen te wandelen op het pad van jouw leven.

Met warmte en liefde,
Marjanne

 

Chat openen
Waarover wil jij met mij praten?
Wat kan ik voor jou doen?
Samen praten is samen delen en helen met Marjanne. Over jezelf praten is het liefdevolste geschenk wat je jezelf kunt geven. Geef jezelf dat cadeau en ontdek wat die liefde met jou doet.