zielscoaching

Zielscoaching

Zielscoaching is een pure vorm van coaching die gaat van ziel naar ziel. Juist in de huidige individualistische maatschappij is een zielscontact datgene wat we vaak zoeken. Zielscoaching biedt jou hiervoor de richting en verdieping. Deze vorm van coachen geeft je een helder zicht op waarin je vastloopt in de diverse levensgebieden en wat je nodig hebt om meer te leven vanuit je hart en gevoel.

Zielscoaching is jezelf op een nuchtere aardse manier leren kennen en blokkades opruimen, zodat je uiteindelijk kunt gaan leven vanuit je ziel! 

Herken je vragen als deze: wat wil ik, waar word ik gelukkig van? Is dit alles of kan ik meer uit mezelf halen? Hoe blijf ik bij mijzelf en kan ik leven vanuit mijn hart? Zomaar wat vragen waar je mee rond kunt lopen. Vragen die gaan over wie jij in essentie bent. De antwoorden kunnen onbereikbaar lijken. Ik begeleid je om inzicht te krijgen in waar jij gelukkig van wordt en helpt je een verandering te realiseren. Dat begint vaak met bewustwording, acceptatie en ontspanning.

De resultaten van zielscoaching

  • Contact met je ziel en onderbewustzijn
  • Terugkomen in je eigen flow
  • Het verwerken van oude trauma’s en emoties
  • Innerlijke rust en kracht
  • Loslaten van oude belemmeringen, beperkende overtuigingen en problemen
  • Inzicht in wie jij bent, zelfliefde, zelfacceptatie en zelfvertrouwen
  • Het verdwijnen van spanningsklachten en weerstand
  • Een bewuste kijk op het leven
  • Het kennen en aangeven van je eigen grenzen en behoeftes

Zielscoaching is een geschenk voor jezelf

Zielscoaching is een samengesprek waarin ingaan op vragen als wie jij eigenlijk bent.  Waarom juist jij als ziel ervoor gekozen hebt naar de aarde te komen, hoe jij je op je verblijf op aarde voorbereid hebt door het maken van ziel- en levensplan. Maar ook hoe je zicht kunt krijgen op je zielspijn en hoe je je zielspijn kunt verwezenlijken. Wil jij meer inzicht in je zielsleven gun dan jezelf het geschenk van het maken voor afspraak van zielscoaching.

Zielscoaching is een warme en positieve aandacht voor je ziel

Samen gaan we praten terug naar  wat jou gezond en gelukkig maakt en helen oude blokkades uit dit leven en uit vorige levens. We gaan bekijken wat jou in het nu belemmert en door samen te praten zorgen we er samen voor dat de belemmering niks meer is dan een opstapje naar een bewuster leven. Je gaat je eigen essentie ervaren: wie jij bent en wie je niet bent, je beperkingen en talenten. Je gaat met nieuwe innerlijke kracht jezelf en jouw leven vormgeven. Je leert hoe je gedachtes werken en wat ze te zeggen hebben en je leert hoe je kunt luisteren naar je intuïtie.

Voor wie is zielscoaching bedoeld

Wat ik vraag van jou is de bereidheid om je te openen en om alles wat in jou leeft, toe te laten. Of het nu om jouw innerlijke kind gaat, angst of onzekerheid die je beperken, problemen in je relatie of op je werk, het niet thuis voelen bij jezelf of in deze wereld, het maakt niet uit. Je bent van harte welkom! Je hebt de intentie om geholpen te worden, de confrontatie met jezelf aan te gaan en om je leven vanuit een andere invalshoek te bekijken zodat we samen inzicht krijgen in jouw (on)bewust niveau.

Zielscoaching is het begeleiden van mensen die hun eigen hart en levenspad willen volgen. Het is de meest prachtige vorm van thuiskomen in jezelf, levend vanuit hart en gevoel. Met gemiddeld drie tot vijf sessies leef je meer geïnspireerd en passievol!

Zielscoaching is de dé sleutel tot puur innerlijk geluk!

Chat openen
Waarover wil jij met mij praten?
Wat kan ik voor jou doen?
Samen praten is samen delen en helen met Marjanne. Over jezelf praten is het liefdevolste geschenk wat je jezelf kunt geven. Geef jezelf dat cadeau en ontdek wat die liefde met jou doet.