Contact zielscoachig medium

Ontmoet Marjanne

Mijn naam is Marjanne, en mijn missie is het creëren van betekenisvolle ontmoetingen. Voor mij is niets belangrijker dan anderen benaderen met een open hart en geest, vrij van vooroordelen, en met een overvloed aan liefde, eerlijkheid en integriteit. Elk gesprek met mij is een reis naar zelfontdekking. Ik breng mijn kennis, unieke gaven, en jarenlange ervaring mee om jou inzichten en vooruitgang te bieden. Mijn benadering is geworteld in oprechtheid, zuiverheid en passie. Ik geloof dat echte verbinding ontstaat in een ruimte van vertrouwen en openheid.

Bij mij kun je praten over de aspecten van het leven die jou bezighouden, groot of klein. Samen ontdekken we nieuwe perspectieven en vinden we wegen naar groei en vervulling. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen deze prachtige reis aan te gaan.

Ontdek de kracht van een gesprek met Marjanne – maak vandaag nog je afspraak

Bij mij draait alles om doeltreffende en zinvolle gesprekken. Ik geloof in de kracht van écht luisteren en samen verkennen. Standaard plan ik één gesprek, maar als jij voelt dat je meer tijd nodig hebt, sta ik daar helemaal voor open. Het gaat erom wat jij nodig hebt. In mijn aanpak vind je geen eindeloze sessies. Ik richt me op wat belangrijk is voor jou, in een tempo dat bij jou past. Als je bij mij komt, zet ik de klok niet op een uur. Neem de tijd die jij nodig hebt, zelfs als dat twee uur is. Bij mij krijg je alle ruimte om je verhaal te delen, zonder haast.

De gesprekken vinden plaats in een huiselijke, warme sfeer – gewoon aan mijn keukentafel, met een kop koffie of thee. Het is een plek waar je je op je gemak kunt voelen, een plek waar openheid en vertrouwen de basis vormen.

Ik nodig je uit om deze reis met mij te beginnen. Een reis waarin we samen jouw pad verkennen en helderheid vinden in wat voor jou belangrijk is. Laten we samen de stappen zetten die jou vooruit helpen. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak maken door het onderstaande formulier in te vullen of een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-51485651. In dringende gevallen kun je mij natuurlijk ook bellen op dit nummer. Een e-mail sturen kan naar marjanneschaafsma@gmail.com. Voor direct contact kun je gebruikmaken van de WhatsApp-button onderaan de website. Ik reageer zo snel mogelijk op je vraag.

Je kunt met mij afspreken van maandag tot en met vrijdag tijdens de middaguren. Gesprekken in de ochtend of avond plan ik alleen in bij hoge uitzondering.

Adresgegevens

Marjanne Schaafsma
Theo van Doesburgstraat 24
9204 KW Drachten

Gesprekstarieven

Voor elk gesprek reken ik een vast tarief van € 80,00, ongeacht de duur van het gesprek. Mocht dit bedrag om welke reden dan ook niet haalbaar voor je zijn, bespreek dit dan gerust vooraf met mij. We vinden altijd samen een oplossing, want mijn doel is om er voor jou te zijn met je hulpvraag. Voel je vrij om dit aan te kaarten.De betaling voor de gesprekken dient altijd contant te gebeuren. Pinnen of betalen op rekening is niet mogelijk.

Locatie gesprekken

De gesprekken vinden altijd plaats in mijn woonplaats Drachten. De reden hiervan is dat persoonlijk contact de enige manier is om helderheid te geven in de vraagstelling op welke manier dan ook. Ik geef in principe geen telefonische gespreksconsulten uitzonderingen daargelaten. Uiteraard kun je mijn telefonische altijd om raad vragen of waarover je wilt praten past bij mij wat ik je kan bieden.

Annulering afspraken

Het kan gebeuren dat je een gemaakte afspraak moet annuleren. Ik vraag je vriendelijk om dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Afspraken die niet binnen deze termijn worden geannuleerd, worden helaas volledig in rekening gebracht. Dit is omdat ik tijd en ruimte reserveer speciaal voor jou. Uitzonderingen op deze regel zijn situaties van ziekte of andere onvoorziene omstandigheden die als overmacht kunnen worden beschouwd. Ik vraag om je begrip hiervoor en sta altijd open voor overleg in geval van onvoorziene omstandigheden.

Afspraakformulier

Wil je iets delen, iets nieuws ontdekken, of gewoon even samen zijn in een open gesprek? Dit formulier is jouw eerste stap naar een hart-tot-hart verbinding met mij. Een beginpunt van onze gezamenlijke reis waarin we delen, helen, en groeien. Ik ben hier om je te begeleiden en te ondersteunen, met alles wat op je hart ligt.

Of je nu een specifieke vraag hebt of simpelweg behoefte voelt om je hart te luchten, weet dat ik er voor jou ben. Vul dit formulier in en verwacht binnen 24 uur een reactie van mij. Samen plannen we dan een gesprek, dat vaak al binnen twee weken mogelijk is.

Bij mij vind je een veilige haven voor al je gedachten en gevoelens. In mijn gezellige keuken, met een warme kop thee of koffie, is er ruimte voor jouw verhaal. Ik luister naar je met heel mijn hart en ziel, als levensgids, zielscoach en medium. Voel je welkom, precies zoals je bent. Ik wacht vol liefde en geduld om je te ontmoeten en samen te wandelen op het pad van jouw leven.

Met warmte en liefde,
Marjanne

Chat openen
Waarover wil jij met mij praten?
Wat kan ik voor jou doen?
Maak kennis met Marjanne, jouw gids in het leven, zielscoach, medium, en kindertolk. Laten we samen op een avontuur gaan naar zelfinzicht en heling. Ontdek samen met mij wat er binnenin jou leeft en hoe je verder kunt groeien. Maak vandaag nog een afspraak voor een ontmoeting met mij.