Medium Marjanne

Mediumschap

Volgens de filosofie van het spiritualisme is een medium iemand die in staat is om te communiceren met personen die zijn overleden. Het mooie van dit werk is dat ik mag ervaren dat het leven en de liefde altijd door gaan! Voor mij is mediumschap een brug slaan tussen twee werelden die ogenschijnlijk los van elkaar staan, maar in werkelijkheid één zijn.

Wat is een medium

Met andere woorden: het medium is een schakel tussen twee werelden. Door een brug te slaan is een medium in staat om te communiceren met overleden mensen. Het medium voelt, hoort en ziet bijzonderheden of ruikt bijvoorbeeld zelfs de lievelingsparfum van een overleden dierbare. Een overleden dierbare is namelijk niet zomaar weg. Hij of zij leeft verder in een fijnstoffelijke wereld die om ons heen is.

 

Je dierbaren om je heen missen omdat ze overleden zijn, doet pijn. Of het nu een vader, vriend, oma of buurman is, dat maakt helemaal niet uit. Of ze nu lang of minder lang in ons midden zijn geweest maakt ook niet uit. Wat wel uitmaakt is, dat we hen missen en dat we zouden willen dat we hen weer even konden zien of advies aan hen konden vragen. Gewoon even met ze praten zoals je dat altijd gewend was toen ze nog vol in het leven stonden.

Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier met dit verlies om. Maar soms lukt dat niet. Soms voelen we ons zo alleen en eenzaam zonder onze overleden dierbaren, dat we graag even iets van ze zouden willen horen. Ook vinden we het soms lastig om de dood te accepteren en het een plekje te geven.

Hoe kan ik je helpen als medium

Graag wil ik je helpen om met je overleden dierbaren in contact te komen. Ik stem me dan af op de fijnstoffelijke wereld en ga voelen wat er voor jou door mag komen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het benoemen van zijn of haar hobby s, het beroep wat hij of zij had, het karakter, de manier van overlijden, enzovoort.

Om iets te weten te komen over de fijnstoffelijke wereld stem ik mijn energieveld af op dat van jou. Ik kan dan zaken waarnemen die te maken hebben met jouw woon-, werk-, familie-, of gezondheidssituatie. Vaak zijn dat zaken die je zelf ook al weet.

Mediumschap

Ik ben geen therapeut en heb niet het antwoord op al je vragen. Maar de spirit is er altijd om jou dat steuntje in de rug te geven, dat handvat, die aanmoediging, die knuffel of die omarming en – als het gaat – ook een antwoord op je vraag. Nooit dwingend, nooit eisend, maar altijd in liefde.

Wat ik niet doe is voorspellingen geven voor de toekomst. Ik kan slechts mijn intuïtieve indrukken weergeven en jou je mogelijkheden tonen. Jij bent degene die keuzevrijheid en invloed heeft op je eigen leven.

Mijn doel als medium en coach is om jou te helpen je weg in het leven te vinden en sterker in het leven te staan.

Chat openen
Welkom wat kan ik voor je doen?
Wat kan ik voor jou doen?
Samen praten is samen delen en helen.

Over jezelf praten is het liefdevolste geschenk wat je jezelf kunt geven. Geef jezelf dat cadeau en ontdek wat die liefde met jou doet.