Kindertolk

Als kindertolk werk je – in het belang van kinderen – vooral met ouders. Een kindertolk vertaalt het gedrag, de ontwikkeling, het spel of de klachten van kinderen op een liefdevolle en methodische wijze naar levenslessen voor de ouder/opvoeder.

Een kinderhart is als een spiegel. Het reflecteert alles waaraan het wordt blootgesteld. Wij als ouders kunnen onszelf dus leren kennen via het gedrag en welzijn van onze kinderen. We ontdekken of de grondslag onder ons en hun bestaan voluit leven is of slechts overleven. Kinderen laten ons nauwkeurig weten wat er nodig is om tot volledige ontplooiing van onszelf te komen. Zo worden we liefdevolle, krachtige mensen én evenwichtige opvoeders. En dat is precies waar onze kinderen bij gebaat zijn!

Geef je daar als ouder gehoor aan, dan levert dat niet alleen een harmonischer leven voor jezelf op, maar ook een gezonder en gelukkiger kind. Een kind is altijd op zoek naar balans. Omdat een kind nog heel open en gevoelig is, voelt het haarscherp aan waar de balans in een ouder of in het gezin verstoord is. Zonder woorden, maar in gedrag, emoties of soms zelf in fysieke verschijnselen, vergroot een kind het thema uit, om de balans te herstellen.

Heb jij als ouder genoeg van gebroken nachten doordat je kind slecht slaapt, gedragsproblemen, ruzies of pesten, plaswekkers en bedplassers, driftbuien, een kind dat niet (goed) eet, angsten, weerkerende klachten van je kind zoals hoofd- of buikpijn, ontstekingen, een allergie, eczeem, enzovoort? Maak dan een afspraak voor een kindertolk consult. Je kind zal je er dankbaar voor zijn.

Chat openen
Welkom! Je kunt via WhatsApp een afspraak met mij maken of een vraag stellen. Graag tot ziens. Warme groet Marjanne.