Contact zielscoachig medium

Contact

 

In contact met anderen is voor mij het meest belangrijke om mijn medemens onbevooroordeeld, liefdevol, eerlijk en integer te benaderen. Vanuit mijn kennis, gave en ervaring kan ik mensen inzichten en voortgang bieden vanuit oprechtheid, zuiverheid en passie.

Is je interesse gewekt? Wil jij ontdekken wat praten met Marjanne voor jou kan betekenen maak dan afspraak.

Zit het je tegen in het leven, of heb je vragen over iemand die is overleden, schroom niet en neem contact op. Je zult zien hoe zo’n gesprek je kan opluchten. Neem die eerste stap en maak een afspraak. Na een kop koffie of thee gaan we samen in gesprek vanuit de vraag die jij hebt. In de sessie ben jij de zoeker en ik de richtinggever. Meestal zijn een aantal sessies voldoende om een goed beeld te krijgen hoe je verder kan. Het is dus geen langdurig proces van steeds weer opvolgende sessies. 

Wil je met mij een afspraak maken dan kan dat van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Voor échte spoedgevallen ben ik uiteraard ook op andere tijden bereikbaar. 

Afspraak maken
Je kunt een afspraak telefonisch maken op 06-51485651 per e-mail op marjanneschaafsma@gmail.com of via het formulier op deze pagina. Wil je sneller contact leggen maak dan gebruik van de WhatsApp op de website. Ik reageer zo snel mogelijk op je vraagstelling.

Adresgegevens
Marjanne Schaafsma
Theo van Doesburgstraat 24
9204 KW Drachten

Tarieven en afspraak
Mijn basistarief is voor een foto-reading en/of een consult is € 80,00. Een consult op een andere locatie kan ook, uiteraard tegen aangepast tarief. Deze tarieven kunnen in overleg worden bijgesteld al naar gelang je persoonlijke financiële situatie. Fotoreading en ook andere sessie geschieden uitsluitend op basis van persoonlijke afspraken. Telefonische adviezen en/of fotoreading is niet mogelijk. De reden hiervan is dat persoonlijk contact de enige manier is om helderheid te geven in de vraagstelling op welke manier dan ook. 

Als je vragen hebt over mijn werkwijze of anderzijds – misschien gewoon je verhaal vertellen – dan kun je een e-mail sturen of mij hierover bellen. Telefonische gesprekken langer dan 5 minuten worden logischerwijs in rekening gebracht. 

Hoeveel gesprekken je met mij wilt, bepaal jezelf. Zelfs één gesprek biedt ruimte en praktische tips om dingen anders aan te pakken. Het kan ook een eerste stap zijn naar een meer ontspannen en gelukkiger leven. Ik hanteer een gespreksduur van anderhalf uur. Uiteraard ben je niet strikt gebonden aan deze tijd. Langer samen praten kan altijd, alleen vraag ik je om dit vooraf aan te geven. 

Een eerste afspraak is binnen twee weken gemaakt zowel overdag als in de avonduren.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Gebruik dan het onderstaande formulier. Ik beantwoord je bericht op werkdagen binnen 48 uur. Wanneer je binnen 2 werkdagen geen reactie in je inbox hebt ontvangen, kan het zijn dat de reactie in je spambox staat.

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak dan kun je deze uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

 

Chat openen
Welkom! Je kunt via WhatsApp een afspraak met mij maken of een vraag stellen. Graag tot ziens. Warme groet Marjanne.