Contact

 

Wat voor mij het meest belangrijke is, is om mijn medemens onbevooroordeeld, liefdevol, eerlijk en integer te behandelen. Vanuit mijn gave en ervaring kan ik mensen inzichten en voortgang bieden vanuit oprechtheid, zuiverheid en passie.

Wil je met mij een afspraak maken dan kan dat van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Voor échte spoedgevallen ben ik uiteraard ook op andere tijden bereikbaar. 

Je kunt een afspraak telefonisch maken op 06-51485651 per e-mail op marjanneschaafsma@gmail.com of via het formulier op deze pagina. 

Theo van doesburgstraat 24
9204 kw drachten

Als je vragen hebt over mijn werkwijze of anderzijds – misschien gewoon je verhaal vertellen – dan kun je een e-mail sturen of mij hierover bellen. Telefonische gesprekken langer dan 5 minuten worden logischerwijs in rekening gebracht. 

Zit het je tegen in het leven, of heb je vragen over iemand die is overleden, schroom niet en neem contact op. Je zult zien hoe zo’n gesprek je kan opluchten. Neem die eerste stap en maak een afspraak. Na een kop koffie of thee gaan we samen in gesprek vanuit de vraag die jij hebt. In de sessie ben jij de zoeker en ik de richtinggever. Meestal zijn een aantal sessies voldoende om een goed beeld te krijgen hoe je verder kan. Het is dus geen langdurig proces van steeds weer opvolgende sessies. 

Tarieven en afspraak
Mijn basistarief voor een consult is € 80,00. Een consult op een andere locatie kan ook, uiteraard tegen aangepast tarief. Deze tarieven kunnen in overleg worden bijgesteld al naar gelang je persoonlijke financiële situatie. 

Voor een fotoreading reken ik € 55,00. 

Mocht je verhinderd zijn voor een afspraak dan kun je deze uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of meer informatie? Gebruik dan het formulier.

 

Chat openen
Welkom! Je kunt via WhatsApp een afspraak met mij maken of een vraag stellen. Graag tot ziens. Warme groet Marjanne.